ANKARA / SİNCAN - Şehit Hanifi Gül Ortaokulu

Etiket Sonuçları: etkinlik

HEM EĞLENEN HEM ÖĞRENEN ÇOCUKLAR

"Smart Wıth Kids Smart's Games"

Akıllı Çocuklar, Akıllı Oyunlar

6. Sınıf öğrencileriyle yürüttüğümüz etwinning projesi ile çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor. Çocuklar bu oyunlar aracılığıyla doğru ve hızlı karar vermeyi, aşamalı düşünmeyi, olası sonuçları öğrenmeyi, hesap yapmayı ve etkili mantık yürütmeyi öğreniyorlar.

May

HELLO  WORD (Selam Dünya) e Twinning projesi okulumuz rehber öğretmeni Büşra ACAR YILMAZ ve Özel Eğitim sınıfının katkılarıyla yürütülmektedir. Proje hedefimiz, Avrupanın çeşitli ülkelerinde insanların ne tür gelenekleri ve farklı kutlamaları olduğunu hepimize göstermektir.

May

Learn With Game (Oyunla Öğren) eTwinning projesi 2023 okulumuz fen öğretmeni Hülya Aydoğan ve 7.sınıf öğrencilerinden 8 öğrencinin katıldığı Türkiye(10),Gürcistan(2),Romanya(1) ortakla yürütülmektedir.