ANKARA / SİNCAN - Şehit Hanifi Gül Ortaokulu

Şehit Hanifi Gül Ortaokulu

AKŞEMSETTİN MAH. KANAL SK. ŞEHIT HANIFI GÜL ORTAOKULU BLOK NO 2 SİNCAN / ANKARA
Vizyon
Vizyonumuz Milli Eğitimin genel ve özel amaçlarını gözeterek 21.yüzyıla yakışır, bilimsel çalışmayı benimseyen bunun yanında edebiyatla, sanatla, sporla da ilgilenen ve yön veren, merak duyguyla öğrenme arasındaki bağı en iyi şekilde kavrayıp dünyaya merak penceresinden bakan; düşünen, eleştiren, sorunlardan kaçan değil çözen, bütün bunları yaparken de kendine güvenen, güçlü olan; güçlü olurken başkalarının haklarına saygı duyan, takım çalışmasını benimseyen, beni değil bizi önemseyen, ilerici, kendi milli değerlerini özümseyerek, yaşayarak evrenselliğe ulaşmak için çalışan hatta evrensel bilgiyi oluşturan, bu oluşum içerisinde sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, cömertliği, yardımlaşmayı, vatanseverliği, ahlakı, sorumluluğu, çalışkanlığı, alçakgönüllülüğü, merhameti, vefayı, misafirperverliği, dürüstlüğü, dayanışmayı, barışseverliği, özgürlüğü her zaman en ön saflarda tutan kısacası bütün dünyayı severek dünyaya yön veren lider öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimin genel ve özel amaçları ile temel ilkeleri çerçevesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren bir ortaokul olarak milli ve manevi değerleri bilen, yaşayan ve kuşaktan kuşağa aktaran bunu yaparken evrenselliği benimseyen, çalışkan, bilimsel çalışmayı rehber edinen, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmek; çevreyi etkileyen, akademik gelişimlerinin yanında sanat, edebiyat, spor gibi faaliyetlerle akademik yönlerini destekleyen öğrenciler yetiştirmek için varız.
TAM GÜN EĞİTİM : 09.00 - 15.35
Kalorifer (doğalgaz)
Ulaşım
OKULUMUZ SİNCAN İLÇE MERKEZİNDEDİR. ANKARANIN HER BÖLGESİNDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE (EGO HATLARI, BAŞKENTRAY VB.) RAHATLIKLA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
SADECE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri
AKŞEMSETTİN MAHALLESİ KANAL SOKAK NO:2 SİNCAN/ANKARA (SİNCAN ÖZEL KORU HASTANESİ KARŞISINDADIR.)