ANKARA / SİNCAN - Şehit Hanifi Gül Ortaokulu

Ara

Veli görüşme saatlerimiz güncellenmiştir. Aşağıdaki fotoğraflardan bakabilirsiniz.

Kas

Okulda sınıflara girerek deprem,tahliye planı, siren sesleri  ve diğer detay konularına yönelik bilgilendirmenin yapılmasının ardından çalan sirenlerle öğrenciler sınıflarda deprem anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından okuldaki öğrenci ve öğretmenden oluşan topluluk, kontrollü bir şekilde okul binasından çıkarıldı.

Ekm

10. Dönem 4006-A Çağrısı için 15 proje ile başvuru yapan okulumuz, 15 projenin tamamında onay alarak bilim fuarı kurmaya hak kazanmıştır. Bilim fuarımızın 9-10 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılması planlanmaktadır.

Ekm

Öğretmen - Veli görüşme saatlerimiz duyurular bölümünde yayınlanmıştır.

HEM EĞLENEN HEM ÖĞRENEN ÇOCUKLAR

"Smart Wıth Kids Smart's Games"

Akıllı Çocuklar, Akıllı Oyunlar

6. Sınıf öğrencileriyle yürüttüğümüz etwinning projesi ile çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor. Çocuklar bu oyunlar aracılığıyla doğru ve hızlı karar vermeyi, aşamalı düşünmeyi, olası sonuçları öğrenmeyi, hesap yapmayı ve etkili mantık yürütmeyi öğreniyorlar.

May

HELLO  WORD (Selam Dünya) e Twinning projesi okulumuz rehber öğretmeni Büşra ACAR YILMAZ ve Özel Eğitim sınıfının katkılarıyla yürütülmektedir. Proje hedefimiz, Avrupanın çeşitli ülkelerinde insanların ne tür gelenekleri ve farklı kutlamaları olduğunu hepimize göstermektir.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Learn With Game (Oyunla Öğren) eTwinning projesi 2023 okulumuz fen öğretmeni Hülya Aydoğan ve 7.sınıf öğrencilerinden 8 öğrencinin katıldığı Türkiye(10),Gürcistan(2),Romanya(1) ortakla yürütülmektedir.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMI

12 MART İSTİKLAL MARŞI KABÜL PROGRAMI