ANKARA / SİNCAN - Şehit Hanifi Gül Ortaokulu

Adem KOÇAK - Müdür

1982 yılında Yozgat’ta doğdu. İlkokul ve Ortaokulu Yozgat’ta, Liseyi ise Kayseri’de tamamladı.2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl içerisinde Yozgat ili Akdağmadeni ilçesi Akçakışla İlköğretim okulunda göreve başladı. İl içi atamayla Sarıkaya Kadıgüllü Köyü İlköğretim Okuluna atandıktan sonra 2(iki) yıl boyunca Okulda birçok projede görev aldı. Okulda yapılan proje nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığının Toplam Kalite Yönetimi (TKY) uygulamaları kapsamında yapılan TKY Yılın Kaliteli Ekibi dalında  MEB tarafından Türkiye’de Yılın En İyi Öğretmen Ekibi arasında yer aldı.  MEB görevde yükselme sınavları sonucunda Sarıkaya Yunus Emre Ortaokuluna 2012 yılında Müdür Yardımcısı olarak atandı. Yunus Emre Ortaokulunda 3(üç) yıl çalıştıktan sonra Suudi Arabistan Riyad Uluslararası Türk Okulunda yurt dışı görevinde 5yıl görev yaptı. Ülkemize döndükten sonra 18/09/2020 tarihinde Okulumuzda göreve başladı.

Evli olup, 3 çocuk babasıdır.